CARIBBEAN LIGHTRUN -sponsorloop voor Sint-Maarten

CARIBBEAN LIGHTRUN -sponsorloop voor Sint-Maarten

De Zaltbommel DutchRunners roepen alle hardlopers in en om de Bommelerwaard op om mee te doen aan de CARIBBEAN LIHGTRUN; een sponsorrun voor ‘Bommelerwaard steunt Sint-Maarten’.
Wij gaan met ons allen het 1 kilometer donkere pad om de Put zèlf verlichten:
– Trek vrolijke kleuren aan,
– draag zoveel mogelijk lampjes; zorg dat je zichtbaar bent!
– neem 2 lege jampotten met waxine-lichtje mee om het parcours te verlichten

WIJ NOEMEN HET DE CARIBBEAN LIGHTRUN

Op dinsdagavond 19 september a.s. organiseren wij, de Zaltbommel DutchRunners, een sponsorloop rondom de Put (Tijninger Plas). Het rondje Put is 1 kilometer lang. Iedereen mag meedoen, het is geen wedstrijd, je mag ook rustig lopen.
DEELNAME: Wij vragen je voor 1 rondje minstens €3 te doneren. Je mag zelf uitmaken hoeveel rondes je gaat lopen en hoeveel je doneert.
Deelname is geheel op eigen risico.
DE OPBRENGST GAAT VOOR 100% NAAR SINT-MAARTEN
De organisatie draait op volle toeren; binnen 2 dagen is aan dit evenement een link verbonden om het geld over te maken. op de dag zelf zullen bekenden van ons de organisatie steunen door met de collectebus rond te gaan.
Sint-Maarten is zwaar getroffen door orkaan Irma. Inwoners en ondernemers in de Bommelerwaard zetten zich samen in om de mensen op Sint-Maarten te helpen!
“Bommelerwaard steunt Sint-maarten” is een initiatief vanuit de gemeente Zaltbommel. Met jouw deelname en donatie aan deze sponsorloop steun je het initiatief.
 
Meer informatie volgt gedurende de komende dagen op onze Facebookpagina

MELD JE AAN VIA DEZE LINK

Namens de Zaltbommel DutchRunners
Alvast bedankt en tot volgende week!!