DEELNAME SINGELCROSS EN KIDSCROSS 2019 OP EIGEN RISICO

De Singelcross en de Kids’Cross zijn georganiseerd op een publiek onverhard terrein. Het is een hardloop cross op een oneffen bospad over de Singelwal in Zaltbommel. Het pad is een natuurpad met boomwortels, kuiltjes en hobbels…een echte cross. Het parcours van de Singelcross steekt de Boschstraat en de Oenselsestraat over. Hier staan vrijwilligers om te waken over een veilige oversteek. We vragen met je nadruk dat je oplettend bent bij deze oversteekplaatsen!! De Kids’Cross is geheel op onverhard pad over de Singelwal. Hier is geen verkeer. Deelnemen aan de Singelcross of aan de Kids’cross doe je voor je plezier en uit liefde voor de natuur en het hardlopen. Daarnaast steun je met je deelname het goede doel.

Deelnemers aan de Singelcross of aan de Kids’Cross nemen geheel voor eigen risico deel. Het is de deelnemer bekend dat noch de organisatie, noch Zaltbommel DutchRunners (ZDR), aansprakelijk is voor enige schade, in welke vorm dan ook, die deelnemer lijdt door deelname. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt onder meer voor schade wegens beschadiging, verlies of diefstal van eigendommen, maar ook voor schade ten gevolge van letsel aan deelnemer zelf of van letsel aan derden, of ten gevolge van overlijden.

Ik schrijf mij in: Ik heb de bovenstaande voorwaarden gelezen en schrijf mij bij deze in voor de Singelcross of de Kids’Cross en KLIK HIER 

De link naar de inschrijving is van 30 november 2018 tot 18 februari 2019 open. Vanaf 31 januari zonder naam op startbewijs.

Vervolgens is er mogelijkheid tot NA-inschrijving voor een iets hoger tarief. Jouw naam kan dan niet meer op het startnummer vermeld worden.

Ik schrijf mij (nog) niet in en ga naar de pagina van de singelcross 2019.

PROGRAMMA OVERZICHT SINGELCROSS 2019

 

hoofdsponsor Singelcross 2019

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.