ERVARINGEN

Je kan hier jouw ervaringen met de Zaltbommel DutchRunners en de Fun2Run achterlaten en die van anderen lezen..

 

Plaats een bericht
(58)
1 2 3 4 5 6
>
(58) Karen de Bondt
wo, 21 maart 2018 22:43:20 +0000
url  email

Eindelijk weer een pagina in de lucht waarop onze lopers en andere bezoekers hun ervaringen met de Zaltbommel DutchRunners en de Fun2Runners kunnen delen. Top!
schrijf maar!

(57) erik wolfs
zo, 23 juni 2013 16:02:53 +0000
url 

Beste Dutchrunners,

Bedankt voor de leuke en sportieve vrijdagavond. Het was werkelijk een super geslaagd evenement.
Namens alle bommelerwaard runners, TOT VOLGEND JAAR !!!!!

Met sportieve groet,

Erik

(56) John
zo, 23 juni 2013 09:47:14 +0000

Wat een geslaagd en leuk evenement was het de afgelopen vrijdag. De organisatie, verzorging onderweg alsmede de gezellige sfeer na afloop waren helemeaal top. Zaltbommel heeft er weer een evenement bij.

Hulde aan de organisatie, alles was piko bello in orde.

Groeten, John

(55) Pieter Elias
ma, 27 mei 2013 16:24:30 +0000
email

Michel,
Hij staat rood omcirkeld in mn agenda... onder de 20 minutren grens. Moet lukken.
Alex, Marjolein, Marco, Michel en ik zijn al van de partij... nog meer ?

(54) Michel
ma, 27 mei 2013 10:18:29 +0000

Woensdag 5 juni a.s. om 20.00 uur is er een 5KM wedstrijd in Werkendam.

We gaan hier met zoveel mogelijk ZDR leden naar toe, dus.......wil je een keer na "al dat marathon-gebeuren" 19 minuten voluit.... ;-)

Het zijn 3 ronden van 1,65km, dus leuk voor publiek.


www.stratenloopwerkendam.nl

Groeten,
Michel Schoon


(53) Pieter Elias
do, 23 mei 2013 16:16:47 +0000
email

Hi John, je bent nummer 9 van de ZDR die dit jaar een marathon loopt. As zondag, 27 mei in Leiden is het zo ver... Dan mag je los. Heel veel succes en zet een mooi resultaat neer. we horen graag de verhalen tijdens de dinsdagavondtraining.

met sportieve groet
Pieter


(52) Pieter
do, 18 april 2013 12:51:00 +0000
email

Zondag 21 april RossRun - Start om 12h - afstand 6 en 12 km -
Burg. van Randwijckstraat 70 te Rossum

ZDR Michiel van Beek is mede organisator van dit evenement. Dus.... meedoen!



(51) Marieke V
vr, 12 april 2013 16:02:59 +0000

Voor iedereen die morgen gaat lopen...Tot morgen, heb er zin in!

Voor de helden die zondag aan de start van de Rotterdam Marathon verschijnen ook heel veel succes!

(50) Pieter
di, 9 april 2013 16:33:41 +0000
email

Onze eerste 4 Marathonlopers, Nancy, Marjolein, Matthijs en Marco zijn met mooie plakken teruggekomen uit Parijs.
Namens alle ander ZDR-leden.... PROFICIAT met het behalen van dit mooie resultaat.
Velen zullen jaloers zijn.....

(49) Pieter
vr, 15 maart 2013 18:00:56 +0000
email

Verneem zojuist dat we met 10 ZDR leden gaan deelnemen aan de 1/2e marathon van Drunen. Ook gaan er nog 2 partners (nog geen ZDR lid) meelopen. Dat wordt gezellig.
Eerrst Arjan aan een PR helpen en daarna aan het bier. Tafel al geresrveerd?


>

 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 6=