ERVARINGEN

Je kan hier jouw ervaringen met de Zaltbommel DutchRunners en de Fun2Run achterlaten en die van anderen lezen..

 

Plaats een bericht
(58)
1 2 3 4 5 6
(18) John
zo, 18 november 2012 21:13:14 +0000

Maar liefst 13 deelnemers van ZDR vandaag aan de 7- heuevelen loop.
Onder fantastische omstandigheden met af en toe een flets zonnetje hebben een groot aantal leden van ZDR acte de presance gegeven.
Hieronder de top prestaties van onze atleten.
Peter 1.14.33
Alex 1.01.56
Gerard 1.08.51
Bert 1.14.33
Mathijs 1.06.36
Marjoliijn 1.10.41
Arjan 1.09.58
Marc 1.22.02
Nancy 1.24.04
Eric 1.23.31
Antoinette 1.29.53
Michel 1.22.51
John 1.16.00
Allemaal van harte proficiat met jullie prestaties. Ik hoop dat jullie er net zo van hebben genoten als ik.

Groeten, John

(17) Pieter Elias
wo, 14 november 2012 17:10:28 +0000
email

Alle leden van de ZDR die as zondag deelnemen aan de 7-heuvelenloop te Nijmegen...

HEEEL VEEL SUCCES!!!


Laat na afloop op het gastenboek een reactie / ervaring achter. Ervaringen delen.... YES!

(16) Karen
wo, 14 november 2012 00:27:47 +0000
email

De eerste 3 inschrijvingen voor de Singelcross 2013 zijn binnen! De inschrijving is geopend!! Wie volgt...?

(15) Michel
do, 8 november 2012 09:22:35 +0000
email

Zondag 11 november a.s. om 10.00 uur. Korte cross 4,5km of lange cross 9km.

"Dit maal zijn we te gast op de Geffenseplas. Hier wacht je weer een prachtig parcours met bos en een stuk over het strand. Om 10 uur starten de junioren A en alle senioren.
Probeer ruim op tijd te komen; de inschrijving sluit een kwartier voor de start. Je vindt de Geffenseplas door bij de rotonde op de Heihoeksingel richting Geffen te rijden en 500 meter verderop linksaf te slaan.
Ook nu weer ontvang je een gratis consumptie bij inleveren van je startnummer."
www.avoss78.nl
Gerald en ik gaan!

Met vriendelijke groet,
Michel

(14) Pieter Elias
ma, 5 november 2012 15:23:06 +0000
email

Gisteren 4 november samen met Aart Beekman , Gerald van Riel en Arjen Schimmer deelgenomen aan de 8 km Drunense Duinencross. Michel Schoon deed mee aan de 4 km cross.
Al met al een mooie opkomst van de ZDR. foto's zijn al te zien op www.dakdrunen.nl
Mooi afwissselend parcours dat qua zwaarte, denk ik, vergelijkbaar is met onze Singelcross.

Dit jaar bijna 1'' langzamer dan vorig jaar, jammer. Oftewel.... er moet nog wat getrained worden in het bos.

Hierbij de link.
http://www.movescount.com/moves/move8452738#.UJe7jyyunSM.email

Met sprotieve groet
Pieter

(13) Alex
zo, 14 oktober 2012 14:07:53 +0000
email

Pieter,
Jij geeft wel alles prijs. Zo kan iedereenzien hoe we er conditioneel voor staan....:-) Het wel een prima loopje!
gr. Alex

(12) Pieter
za, 13 oktober 2012 16:14:15 +0000
email

Vandaag hebben Alex en ik ons van onze beste kant laten zien en hebben ruim 90 minuten gehobbeld. Beiden hebben dit vastgelegd op mooie hebbedingetjes... Zie onderstaande links

Alex zn speeltje:
http://connect.garmin.com/activity/232787358
En die van Pieter:
http://www.movescount.com/moves/move8023708#.UHlL39-TCoc.mailto

En na afloop aan de electroden

(11) Pieter
do, 11 oktober 2012 11:48:59 +0000
email

Ja, dat is correrct. Meten is weten.... Dus afgelopen training ( 10-oktober) weer vastgelegd.
Hierbij de link zodat je kan zien dat ik me redelijk netjes aan de opdracht heb gehouden (85%) met af en toe een uitschieter.

http://www.movescount.com/moves/move7976790#.UHWdqe0CnEg.email

groet Pieter



(10) Chris
di, 9 oktober 2012 15:20:42 +0000

De hartslagmeters zijn vergeven.

(9) Chris
za, 6 oktober 2012 13:13:42 +0000

Voor alle duidelijkheid: ik verkoop de hartslagmeters niet. Je mag ze nemen als je wil en iets geven als je er iets voor over hebt.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 2=