LID WORDEN VAN DE ZDR (=vol)

Wat biedt Zaltbommel DutchRunners jou? 

Onder begeleiding van gediplomeerd KNAU hardlooptrainers John van Rooij, Pieter Elias, Karen de Bondt en Michel Schoon op een verantwoorde en plezierige manier zo efficiënt mogelijk hard te lopen.

trainers Zaltbommel Dutchrunners

vlnr: John van Rooij, Karen de Bondt, Michel Schoon en Pieter Elias

Is het hardlopen wel goed voor jou?

Vooral om te starten met hardlopen, is het raadzaam om er voor jezelf achter te komen of je in staat bent van het hardlopen te genieten.
Het beste neem je dit op met je huis- of sportarts. Alvorens kan je deze vragenlijst(KLIK HIER) voor jezelf invullen en de antwoorden aan de arts voorleggen.LEDENSTOP

De ledenstop is met 60 leden per 1 maart 2018 opnieuw ingesteld.

Om de kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen willen we het aantal actieve leden niet laten toenemen. Immers kwaliteit is voor ons belangrijker dan kwantiteit.
Als er op een avond, incidenteel,  veel meer lopers zijn dan wordt deze in de kern van de training gesplitst, vooralsnog moet daar de juiste trainingslocatie voor zijn, wat niet altijd even makkelijk te vinden is in Zaltbommel.Niet getreurd voor de hardlopers die nu juist het nobele besluit hebben genomen om zich aan te sluiten bij een hardloopgroep in Zaltbommel. Er is altijd nog plaats in de ZDR-Fun2Run loopgroep op woensdag ochtend of donderdagavond.

Lees meer over de Fun2Run, klik hier

Lidmaatschap bij de Zaltbommel DutchRunners bedraagt €75/jaar inclusief inschrijving bij de atletiekunie (KNAU), m.u.v. het eerste jaar, dan betaalt men eenmalig inschrijfgeld.

Het inschrijfgeld kost eenmalig €125, in deze prijs zit:

  • ons functionele ZDR (winter-)loopjack
  • en het basic ZDR loopshirt.

Na ontvangst van een volledig en ondertekend inschrijfformulier en het overmaken van het inschrijfgeld inclusief de jaarcontributie € 200,– wordt men aangemeld bij de Atletiekunie en is men officieel ZDR-lid.

DONATEURSCHAP:
Het donateurschap bedraagt €40,00 per jaar. Donateurschap houdt in dat je uitgesloten bent van het bijwonen van de reguliere trainingen van de Zaltbommel Dutchrunners. Wel kan men gebruikmaken van de ZDR-kledingcondities en kan men door de ZDR-georganiseerde evenementen bijwonen.

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER

Meld je aan voor de training en/of vraag het formulier aan bij info@zaltbommeldutchrunners.nl

PRIJSLIJST KLEDING ZDRunners

HUISHOUDELIJK REGLEMENT ZDRUNNERS