MIDZOMERNACHTHALVEMARATHON WEDEROM SUCCES!!

MIDZOMERNACHTHALVEMARATHON WEDEROM SUCCES!!

Gisteren, 21 juni 2016, klonk om 21:00uur het startsein voor de 21 kilometer. Dit jaar liepen 100 deelnemers van Zaltbommel naar Rossum en terug om samen de langste dag van het jaar te vieren. Het was geen wedstrijd; het gaat enkel om het gezamenlijke plezier van het hardlopen. Sommigen deelden de afstand in duoloop door ieder de helft te lopen en te fietsen. De groep startte bij daglicht, liepen over de dijken, door de uiterwaarden bij Hurwenen en draaiden bij de Bistrot in Petto in Rossum. Daar stonden sportieve frisse versnaperingen voor de lopers klaar.  De drumband “Bommellero’s” brachtten de lopers in ritmische zomerse sferen. De schemering was geen probleem; de verlichte lopershesjes en bandjes dansten door het donker. Bij binnenkomst in Zaltbommel was de dijk van de oude watertoren verlicht met 3 vuren en kaarsjes op de bankjes. Één groot lichtjes-lint over de hele Waalkade bracht de lopers naar de finish waar ook de Bommellero’s er lustig op los trommelden.

Na afloop was er de gebruikelijke originele prijsuitreiking; de wisseltrofee voor de 21e finisher is dit jaar voor MARTIN TEEUWEN. Met de nieuwe haring van Arie Bronk zullen de lopers snel weer op kracht zijn.

Dank aan de organisatoren voor deze vlekkeloze editie, dank aan alle deelnemers, alle begeleiders op de fiets, alle pacers, alle vrijwilligers, de 3 super-masseurs, onze onverwachte superfotograaf dhr Versteeg, die de groepsfoto maakte en nog vele, vele anderen!  TOT VOLGEND JAAR !!

Lees meer en bekijk filmpjes en foto’s van dit evenement op Facebook.

Zou jij volgend jaar ook deze afstand of de helft in duo-loop willen kunnen meelopen? Train dan met ons mee met de ZDR Fun2Run; de nieuwe groep start in september!

2016-ZDR-MZNHM