PRIVACYBELEID Zaltbommel DutchRunners en Fun2Run

Ons website-adres is: http://zaltbommeldutchrunners.nl.

Verwerkte persoonsgegevens

De stichting Zaltbommel DutchRunners kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van de stichting Zaltbommel DutchRunners, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan stichting Zaltbommel DutchRunners verstrekt.
De stichtingZaltbommel DutchRunners kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Biografie
  • IP-adres

 

Waarom stichting Zaltbommel DutchRunners gegevens nodig heeft

DeZaltbommel DutchRunners gebruikt uw gegevens voor eigen stichtingsdoeleinden en informeert u via digitale berichtgeving over algemeen stichtingsnieuws, actualiteiten en eigen evenementen. De Zaltbommel DutchRunners bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van http://www.ZaltbommelDutchRunners.nl/ worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website http://www.ZaltbommelDutchRunners.nl/. De stichting Zaltbommel DutchRunners gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Zaltbommel DutchRunners maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website van de Zaltbommel DutchRunners te kunnen.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. De stichting Zaltbommel DutchRunners heeft hier geen invloed op.

De stichting Zaltbommel DutchRunners heeft Google geen toestemming gegeven om via de stichting Zaltbommel DutchRunners verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten
en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

 

Gegevens inzien, aanpassen, of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar admin @ zaltbommeldutchrunners.nl, de Zaltbommel DutchRunners zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op het verzoek reageren.

Klacht indienen

Indien u er met de stichting Zaltbommel DutchRunners niet uitkomt kunt u hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vindt u daarvoor de benodigde informatie.

Beveiligen

De Stichting Zaltbommel DutchRunners neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van de Zaltbommel DutchRunners maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Zaltbommel DutchRunners verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via het secretariaat.

Contactinformatie Stichting Zaltbommel DutchRunners

Molenwal 7A, 5301 AW Zaltbommel
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel Arnhem :  854161478

E-mailadres : admin @ zaltbommeldutchrunners.nl

 

Onze website heeft geen mogelijkheid tot een Opt-in.

Wat is Opt-in?

Opt-in is een actieve registratie van uw toestemming om deze gegevens te beheren.

Hierdoor zijn wij genoodzaakt een automatische Opt-In te hanteren.

We gaan er dus vanuit dat u instemt met het privacy statement.

Mocht u toch uw gegevens willen wijzigen of verwijderen, dan kunt u in het privacy statement zien hoe u dat kunt laten doen.