SINGELCROSS 2016 GROOT SUCCES

SINGELCROSS 2016 GROOT SUCCES

DE 5e SINGELCROSS, ONS EERSTE LUSTRUM, IS EEN FEIT!!

En ook de tweede editie van de Kids’Cross, het vorig jaar geïntroduceerde onderdeel van de Singelcross, was een groot succes. Met alle startbewijzen volgeboekt, dus in totaal 500 deelnemers, zijn wij super trots!!

De 67 Zaltbommel DUtchRunners waren op 2 na allemaal aanwezig tijdens deze 5e Singelcross en Kids’Cross; vrijwel iedereen liep zelf mee of stonden op het parcours of hielpen bij de drankjes en de inschrijvingen en zij hielpen daarnaast ook aan de opbouw en het daarna weer netjes achterlaten van de Kindertuin en de stadssingel. Het is een mooi evenement waar we met genot en trots op terug kijken en vooral uitkijken naar de volgende editie.

DANK

aan onze hoofdsponsor Autobedrijf de Bruijn.

aan onze overige sponsoren; Van Voorden Stichting, InDeKeten, Stadsapotheek Zaltbommel, Blok en Boeije Autoschadeherstel, 12CU, Teeuwen Tuin- bos- en parktechniek, Love-Li lingerie, Beter Wonen, Stehmann Sport 2000, Elias Wagenpark- en mobiliteits Advies, De Bondt ProjectRegie.

aan alle lopers en loopsters en daarmee ook alle kinderen die meeliepen in de Kids’Cross!

aan burgemeester Albert van den Bosch die traditiegetrouw het startschot gaf aan de 500 starters.

aan de EHBO-ers.

aan de fotografen José Monhemius en Hans van Oers van fotoclub Zaltbommel die vrijwillig alle lopers en groepen fotografeerden en filmden.

NAAR DE SINGELCROSS- YOUTUBE-FILM VAN HANS VAN OERS

NAAR FOTO-ALBUM

fotos-kidscross