SINGELCROSS 17

officiële pagina SINGELCROSS en KIDS’CROSS 2018


IK DOE MEE

hoofdsponsor Singelcross 2017

HOOFDSPONSOR  KIDS’CROSS EN SINGELCROSS 2018

PROGRAMMA-OVERZICHT 2018 KLIK HIER

 

De startnummers zijn in februari 2018 weer af te halen bij love-li lingerie

Op de dag van de singelcross kunnen  de startnummer tussen 9:30 en 10:00uur opgehaald worden in tent in de Kindertuin. Kijk hieronder HOE je het nummer het beste opspelt zodat je tijdregistratie optimaal werkt…

Chronotrack hoe nummer te dragen NL

chronotrack

Volg jouw startnummer op 4 februari live, resultaten zijn direct beschikbaar en de volgende dag, 5 februari wordt er via de link ook een video getoond.

KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR DE CHRONOTRACK

De SINGELCROSS  is een schitterende, uitdagende crossloop over een parcours van 3,2 km die uitgezet is over de Singelwal en langs de kanonnen van Zaltbommel. Het onverharde parcours, voorzien van kleine hoogteverschillen, kan 1, 2 of 3 keer gelopen worden. In het parcours zitten 2 oversteekplaatsen die door medewerkers verkeer vrij worden gehouden zodat men veilig de route kan vervolgen. De singelcross is voor hardlopers van 12 jaar en ouder. Deelnemen kan alleen door het dragen van het startnummer van de Singelcross 2018, dat voorzien is van een elektronische tijdswaarneming.

Bij het voldoen van het inschrijfgeld gaat de deelnemer akkoord met het feit dat deelname aan de Singelcross en/of aan de Kids’Cross voor alle deelnemers te allen tijde op eigen risico is.

Er zijn voor deze editie slechts 650 startnummers beschikbaar en men kan alleen meedoen bij wijze van VOOR-inschrijving; 500 Singelcrossers en 150 Kids’Crossers! 

KIDS’CROSS 2018

De Kids’cross loopt over een afstand van 700meter en wordt georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deze afstand wordt naar keuze 1 of 2 keer gelopen; dit geef je aan bij het vooraf inschrijven.

De Kids’cross is géén wedstrijd; je loopt mee voor je plezier. Wel krijg je een heus startnummer met zelfs je naam erop zodat mensen je kunnen aanmoedigen. Via een CHIP in het startnummer zal de tijd geregistreerd worden, net als bij de singelcross voor de ouderen. Het startnummer mag je na de singelcross houden als herinnering. Bij de finish is er voor de kinderen een verrassing!

Er zijn 150 startbewijzen voor de Kids’Cross, dus wees er op tijd bij!

Vast een voorproefje en het parcours verkennen?

Doe mee aan de Kids’Clinic, 

deze is GRATIS voor de Kids’Crossers  op 24 januari 2018 om 15:00uur in de Kindertuin in Zaltbommel

meld je aan voor deze Clinic  en KLIK hier

MEER INFO SINGELCROSS EN VOORGAANDE JAREN

 

mede-sponsoren:


LOGO blok en boeije love-li-lingerie logo

logo bijzonder wonen kopie

Logo_Van-Voorden-Stichting-200

button-volg-life-singelcross STARTNUMMER 2016

logo-Fun2Run-700


Chronotrack hoe draag ik mijn startnummer?

chronotrack

tweety-2016

VOLGENDE , 8e EDITIE
van de SINGELCROSS & KIDS’ CROSS
STAAT GEPLAND
OP 24 FEBRUARI 2019

Wil jij je nog beter voorbereiden op de Singelcross 2018?

Sluit dan aan bij één van onze loopgroepen van de F2R, de Fun2Run!

LEES MEER EN INFO FUN2RUN KLIK HIER