SINGELCROSS 2019

officiële pagina SINGELCROSS en KIDS’CROSS 2019


GOUD SPONSOR

HOOFDSPONSOR 2019 Sachem

 

UITSLAGEN SINGELCROSS & KIDS’CROSS 2019

Wat hebben wij enorm genoten van deze heerlijk zonnige 8e editie van de Singelcross en Kids’Cross. 500 Deelnemers op het parcours dat er mede dankzij de parkwerkers prachtig bij lag. Het startsein werd gegeven door een enthousiaste wethouder sport en cultuur Kees Zondag. De singelcross heeft een unieke en zeer bijzondere bijdrage van €1250 mogen leveren aan de carnavalsvereniging de Wallepikkers van wie afgelopen week alle praalwagens en karren voor de optocht in vlammen opgingen.Prins Maerten XVI (Harrie Kessel) en de voorzitter van de carnavalsvereniging Martijn Merks, kwamen deze persoonlijk in ontvangst nemen.

Wij, organisatie van de Singelcross en de Zaltbommel DutchRunners, bedanken onze sponsoren die de hele organisatie mogelijk maakten, wethouder Kees Zondag voor de startschoten en het uitdelen van de medailles aan de kids, alle lopers en loopsters, de 135 Cambiumleerlingen, alle vrijwilligers, waaronder parcours-medewerkers en begeleiders, voorfietser Edwin Poot, de opbouwers en afbrekers, de EHBO-ers, de fotografen Gijs van Tuijl en Eva Choquet, en een grote pluim aan onze DJ Joost die het geheel onder muzikale begeleiding weer heerlijk aan elkaar praatte en iedereen nog eens extra in het zonnetje zette 😉

Om 13:00uur lag de Kindertuin er weer schoon en zonnig bij, zodat wij dit evenement volgend jaar op 16 februari 2020 weer met liefde en sportiviteit mogen organiseren.

Klik op jouw naam voor jouw video! UITSLAGEN 2019

FOTO’s de website van Gijs van Tuijl 

FOTO’s van Eva Choquet

en onze eigen social media van de Zaltbommel DutchRunners

PROGRAMMA-OVERZICHT 2019 KLIK HIER

HET SINGELCROSS PARCOURS

terugkijken op 2018:

Volg jouw startnummer op 24 februari live, resultaten zijn direct beschikbaar en de volgende dag, 25 februari wordt er via de link ook een video getoond.

KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR DE CHRONOTRACK

 

De SINGELCROSS  is een schitterende, uitdagende crossloop over een parcours van 3,2 km die uitgezet is over de Singelwal en langs de kanonnen van Zaltbommel. Het onverharde parcours, voorzien van kleine hoogteverschillen, kan 1, 2 of 3 keer gelopen worden. In het parcours zitten 2 oversteekplaatsen die door medewerkers verkeer vrij worden gehouden zodat men veilig de route kan vervolgen. De singelcross is voor hardlopers van 12 jaar en ouder. Deelnemen kan alleen door het dragen van het startnummer van de Singelcross 2019, dat voorzien is van een elektronische tijdswaarneming. Voorinschrijving €7 per deelnemer Singelcross.

Bij het voldoen van het inschrijfgeld gaat de deelnemer akkoord met het feit dat deelname aan de Singelcross en/of aan de Kids’Cross voor alle deelnemers te allen tijde op eigen risico is.

Er zijn voor deze editie slechts 600 startnummers beschikbaar en men kan alleen meedoen bij wijze van VOOR-inschrijving; 500 Singelcrossers en 100 Kids’Crossers! 

KIDS’CROSS 2019

De Kids’cross loopt over een afstand van 700meter en wordt georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deze afstand wordt naar keuze 1 of 2 keer gelopen; dit geef je aan bij het vooraf inschrijven.

De Kids’Cross is géén wedstrijd; je loopt mee voor je plezier. Wel krijg je een heus startnummer met zelfs je naam erop zodat mensen je kunnen aanmoedigen. Via een CHIP in het startnummer zal de tijd geregistreerd worden, net als bij de Singelcross voor de ouderen. Het startnummer mag je na de singelcross houden als herinnering. Bij de finish is er voor de kinderen een verrassing!

Er zijn 100 startbewijzen voor de Kids’Cross, dus wees er op tijd bij! Voorinschrijving €3 per kind. Na-inschrijving (na 31 januari) is €5 per kindBij het voldoen van het inschrijfgeld gaat de deelnemer akkoord met het feit dat deelname aan de Singelcross en/of aan de Kids’Cross voor alle deelnemers te allen tijde op eigen risico is.

MEER INFO SINGELCROSS EN VOORGAANDE JAREN

 

ZILVER SPONSOR


LOGO blok en boeije love-li-lingerie logo

 

BRONS SPONSOR

tweety-2016

PRIVACYBELEID: Gezien de openheid van deze publieke Singelcross en Kids’Cross, kan de organisatie hiervan niet verantwoordelijk worden gesteld voor wat en wie er tijdens en rondom deze cross gefotografeerd worden. 

Indien iemand beslist niet gefotografeerd wil of mag worden dan rest het de organisatie  helaas geen keus en geen ander advies dan deze persoon af te raden om deel te nemen aan onze Singelcross en of Kids’Cross.

VOLGENDE , 9e EDITIE

van de Singelcross en haar KIDS’ CROSS staat gepland op 16 Februari 2020

SAVE THE DATE:

7 februari 2021 JUBILEUM

de Singelcross bestaat 10 JAAR