SINGELCROSS 2019

officiële pagina SINGELCROSS en KIDS’CROSS 2019


GOUD SPONSOR

HOOFDSPONSOR 2019 Sachem

 

AANMELDEN

IK DOE MEE

PROGRAMMA-OVERZICHT 2019 KLIK HIER

terugkijken op 2018:

De startnummers zijn EIND JANUARI 2019 weer af te halen bij love-li lingerie

Kijk hieronder HOE je het nummer het beste opspelt op je BUIK zodat je tijdregistratie optimaal werkt…

Chronotrack hoe nummer te dragen NL

chronotrack

Volg jouw startnummer op 24 februari live, resultaten zijn direct beschikbaar en de volgende dag, 25 februari wordt er via de link ook een video getoond.

KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR DE CHRONOTRACK

 

De SINGELCROSS  is een schitterende, uitdagende crossloop over een parcours van 3,2 km die uitgezet is over de Singelwal en langs de kanonnen van Zaltbommel. Het onverharde parcours, voorzien van kleine hoogteverschillen, kan 1, 2 of 3 keer gelopen worden. In het parcours zitten 2 oversteekplaatsen die door medewerkers verkeer vrij worden gehouden zodat men veilig de route kan vervolgen. De singelcross is voor hardlopers van 12 jaar en ouder. Deelnemen kan alleen door het dragen van het startnummer van de Singelcross 2019, dat voorzien is van een elektronische tijdswaarneming. Voorinschrijving €7 per deelnemer Singelcross.

Bij het voldoen van het inschrijfgeld gaat de deelnemer akkoord met het feit dat deelname aan de Singelcross en/of aan de Kids’Cross voor alle deelnemers te allen tijde op eigen risico is.

Er zijn voor deze editie slechts 600 startnummers beschikbaar en men kan alleen meedoen bij wijze van VOOR-inschrijving; 500 Singelcrossers en 100 Kids’Crossers! 

KIDS’CROSS 2019

 

De Kids’cross loopt over een afstand van 700meter en wordt georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deze afstand wordt naar keuze 1 of 2 keer gelopen; dit geef je aan bij het vooraf inschrijven.

De Kids’Cross is géén wedstrijd; je loopt mee voor je plezier. Wel krijg je een heus startnummer met zelfs je naam erop zodat mensen je kunnen aanmoedigen. Via een CHIP in het startnummer zal de tijd geregistreerd worden, net als bij de Singelcross voor de ouderen. Het startnummer mag je na de singelcross houden als herinnering. Bij de finish is er voor de kinderen een verrassing!

Er zijn 100 startbewijzen voor de Kids’Cross, dus wees er op tijd bij! Voorinschrijving €3 per kind. Na-inschrijving (na 31 januari) is €5 per kindBij het voldoen van het inschrijfgeld gaat de deelnemer akkoord met het feit dat deelname aan de Singelcross en/of aan de Kids’Cross voor alle deelnemers te allen tijde op eigen risico is.

IK DOE MEE AAN DE KIDS’CROSS

Vast een voorproefje en het parcours verkennen?

Doe mee aan de Kids’Clinic, 

deze is GRATIS voor de Kids’Crossers  op

6 FEBRUARI 2019 om 15:00uur

in de Kindertuin in Zaltbommel

meld je aan voor deze Clinic  en KLIK hier

Gratis parkeren kan aan de BEERSTEEG, Zaltbommel

 

 

MEER INFO SINGELCROSS EN VOORGAANDE JAREN

 

ZILVER SPONSOR


LOGO blok en boeije love-li-lingerie logo

 

BRONS SPONSOR


Chronotrack hoe draag ik mijn startnummer?

chronotrack

tweety-2016

VOLGENDE , 9e EDITIE

van de Singelcross en haar KIDS’ CROSS staat gepland op 16 Februari 2020

SAVE THE DATE:

7 februari 2021 JUBILEUM

de Singelcross bestaat 10 JAAR