SINGELCROSS & Kids’Cross 2016

lustrum_Singelcross_2016-800

31 januari 2016

DE 5e SINGELCROSS, ONS EERSTE LUSTRUM, IS EEN FEIT!!

En ook de tweede editie van de Kids’Cross, het vorig jaar geïntroduceerde onderdeel van de Singelcross, was een groot succes. Met alle startbewijzen volgeboekt, dus in totaal 500 deelnemers, zijn wij super trots!!

De 67 Zaltbommel DUtchRunners waren op 2 na allemaal aanwezig tijdens deze 5e Singelcross en Kids’Cross; vrijwel iedereen liep zelf mee of stonden op het parcours of hielpen bij de drankjes en de inschrijvingen en zij hielpen daarnaast ook aan de opbouw en het daarna weer netjes achterlaten van de Kindertuin en de stadssingel. Het is een mooi evenement waar we met genot en trots op terug kijken en vooral uitkijken naar de volgende editie.

 

DANK

aan onze hoofdsponsor Autobedrijf de Bruijn.

aan onze overige sponsoren; Van Voorden Stichting, InDeKeten, Stadsapotheek Zaltbommel, Blok en Boeije Autoschadeherstel, 12CU, Teeuwen Tuin- bos- en parktechniek, Love-Li lingerie, Beter Wonen, Stehmann Sport 2000, Elias Wagenpark- en mobiliteits Advies, De Bondt ProjectRegie.

aan alle lopers en loopsters en daarmee ook alle kinderen die meeliepen in de Kids’Cross!

aan burgemeester Albert van den Bosch die traditiegetrouw het startschot gaf aan de 500 starters.

aan de EHBO-ers.

aan de fotografen José Monhemius en Hans van Oers van fotoclub Zaltbommel die vrijwillig alle lopers en groepen fotografeerden en filmden.

button-uitslagen_Singelcross_2016

KLIK HIER VOOR JOUW UITSLAG VAN DE SINGELCROSS OF KIDS’CROSS 2016

FOTO’S singelcross 2016

KLIK HIER VOOR YOUTUBE

FILM SINGELCROSS 2016 VAN HANS VAN OERS

de afbeeldingen uit de `kindertuin volgen nog!!

 

KLIK HIER VOOR DE FOTO'S VAN DE SINGELCROSS

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S VAN DE SINGELCROSS

fotos-kidscross

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S VAN DE KIDS’CROSS

button-volg-life-singelcross

KLIK HIER en meld je als deelnemer VOORAF aan om LIFE uitslag te ontvangen op twitter/ Facebook of sms met deze CHRONOTRACK !!

Promotiefilm Singelcross 2016 from ronslot on Vimeo.

 

KLIK HIER, print de poster en hang hem op je raam

 

Wij, Zaltbommel DutchRunners, zijn trots dat wij voor de 5e keer de SINGELCROSS mogen organiseren; ons eerste lustrum… met natuurlijk weer een Kids’Cross die dit jaar zelfs 2 afstanden heeft! Wij zijn onze hoofdsponsor Autobedrijf de Bruyn en alle andere sponsoren dankbaar dat zij ons de gelegenheid bieden dit feestelijke evenement mogelijk te maken. Onderaan deze pagina staan ze allemaal!

Een deel van de opbrengst van de Singelcross en de Kids’Cross gaat naar HET GOEDE DOEL. Dit jaar zorgen wij, als Zaltbommel DutchRunners, ervoor  dat een groep ouderen in een verzorging-tehuis binnen de Bommelerwaard een serie op hen gerichte workshops krijgt in MINDFULL BEWEGEN. Deze workshops zullen worden gegeven door een professional, hierover spoedig meer. Bij het inschrijven is er de mogelijkheid voor iedere deelnemer een extra donatie toe te voegen.*

hoofdsponsor Singelcross 2016

hoofdsponsor Singelcross 2016

 

symbool-Singelcross-2016_150

SINGELCROSS

De SINGELCROSS  is een schitterende, uitdagende crossloop over een parcours van 3,2 km die uitgezet is over de Singelwal en langs de kanonnen van Zaltbommel. Het onverharde parcours, voorzien van kleine hoogteverschillen, kan 1, 2 of 3 keer gelopen worden. In het parcours zitten 2 oversteekplaatsen die door medewerkers verkeer vrij worden gehouden zodat men veilig de route kan vervolgen. Bij wijze van voorinschrijving meldt je je zich aan voor de door jou te lopen afstand; 3,2km , 6,4km of 9,6km.

De Singelcross is géén wedstrijd, maarrr ter ere van ons eerste lustrum dit jaar voor de eerste keer:  elektronische tijdwaarneming.  Daar zijn we hartstikke trots op want dat betekent dat we nu in alle opzichten een prachtige race kunnen bieden.

 KLIK HIER voor de uitleg en info omtrent de tijdregistratie.

DEELNAME AAN DE SINGELCROSS IS TE ALLEN TIJDE GEHEEL VOOR EIGEN RISICO

Er zijn dit jaar slechts 400 Singelcross-startbewijzen, dus zorg dat je je bijtijds aanmeldt! VOL = VOL!!

DE VOORINSCHRIJVING IS GESLOTEN

STARTNUMMER AFHALEN

Na jouw voorinschrijving kan je jouw startnummer ophalen vanaf woensdag 27 januari bij Love-Li Lingerie,  Gamerschestraat 22, 5301 AS Zaltbommel. Je kan jouw startnummer ook afhalen op de dag zelf, bij de start in de Kindertuin, tot uiterlijk 30 min. voor aanvang van jouw wedstrijd.

Inschrijving op de dag zelf, 31 januari 2016, in de Kindertuin Zaltbommel 09:30-10:30 uur € 8,00* p.p.

WARMING-UP is gezamenlijk om 10:50uur

START SINGELCROSS vanaf 11:00 Let op: de 3 afstanden worden afzonderlijk gestart!!

Direct na de Singelcross is er water, erwtensoep, chocolademelk en warme drank voor de deelnemers in de Kindertuin

KLIK HIER VOOR HET COMPLETE PROGRAMMA OVERZICHT 2016

hoofdsponsor Singelcross 2016

hoofdsponsor Singelcross 2016

symbool-KidsCross-2016_150

KIDS’CROSS

De KIDS’CROSS zal voorafgaand aan de Singelcross plaats vinden. De Kids’Cross loopt over een afstand van 700meter en wordt georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het onverharde parcours, voorzien van kleine hoogteverschillen, kan 1 of 2 keer gelopen worden. In het parcours van de Kids’Cross zitten geen oversteekplaatsen. Bij wijze van voorinschrijving meld je je aan voor de afstaand die jij gaat lopen; 700 of 1400 meter. 

De Kids’cross is géén wedstrijd, maarrr ter ere van ons eerste lustrum dit jaar voor de eerste keer:  elektronische tijdwaarneming.  Daar zijn we hartstikke trots op want dat betekent dat we nu in alle opzichten een prachtige race kunnen bieden. KLIK HIER voor uitleg en info omtrent de tijdwaarneming.

Het is de tweede keer dat de Kids’cross georganiseerd wordt en vorig jaar waren de 50- kinderen zo snel ingeschreven dat wij dit jaar 100 Kids’Cross startbewijzen hebben! Als je je voor 17 januari aanmeldt, kan je zelfs, zoals in de echte marathons, je eigen naam op je startnummer laten zetten!……. Dus schrijf je nu in want VOL = VOL!! 

 Deelname aan Kids’cross kan enkel en alleen bij wijze van VOORINSCHRIJVING.

DE VOORINSCHRIJVING IS GESLOTEN
chronotrack

STARTNUMMER OPHALEN

Na jouw voorinschrijving  kan je jouw startnummer ophalen vanaf woensdag 27 januari bij Love-Li Lingerie,  Gamerschestraat 22, 5301 AS Zaltbommel. Je kan jouw startnummer ook afhalen op de dag zelf, bij de start in de Kindertuin, tot uiterlijk 30 min. voor aanvang van jouw wedstrijd.

Inschrijving KIDS’CROSS op de dag zelf  IS NIET MOGELIJK

Het gaat hier om een CROSS op ruwe, ongelijke en onverharde ondergrond met kleine hoogteverschillen; DEELNAME AAN DE KIDS’CROSS IS TE ALLEN TIJDE GEHEEL VOOR EIGEN RISICO EN VERANTWOORDELIJKHEID VAN DEELNEMERS EN OUDERS/BEGELEIDERS VAN DEZE DEELNEMERS.

Ter verkenning van het parcours en ter voorbereiding op de Kids’Cross, wordt er op woensdag 20 januari een Kids’Clinic gehouden, zie alle tijden in het programma overzicht.

WARMING-UP op 31 januari 2016 is gezamenlijk om 10:15 uur

START KIDS’CROSS  op 31 januari 2016 om 10:20 uur

Voor de kinderen is er een prachtige verrassing bij de finish en een lekkere gezonde versnapering aangeboden door de Van Voorden Stichting.

Voor de kinderen en de volwassenen is er na de Kids’Cross lekkere warme soep en chocolademelk in de Kindertuin.

KLIK HIER VOOR HET COMPLETE PROGRAMMA OVERZICHT 2016

PARKEREN KLIK VOOR PLATTEGROND, ROUTE, PARCOURS ETC Parkeren kan GRATIS op 200m van de Kindertuin aan de Beersteeg (pm 100 parkeerplekken).

TOT ZIENS OP 31 JANUARI 2016 IN DE KINDERTUIN!! 
*ANNULERING: Een eventuele annulering zal via deze site en social media zsm verspreid worden. In geval van annulering van de Singelcross en/of de Kids’Cross door onvoorziene omstandigheden, die bijvoorbeeld de veiligheid van de lopers in gevaar brengen, zal het inschrijfgeld NIET vergoed worden.

Wij laten met zijn allen (zowel organisatie, als de crossers, als de ouders, begeleiders en aanmoedigers) de Kindertuin en de stadssingel zo schoon en netjes mogelijk achter, zodat de Singelcross en de Kids’Cross voor herhaling vatbaar is.

facebook-singelcross

tweety-2016

15

KLIK OP DE FOTO EEN KIJKJE TERUG, DIT WAS DE PROMO VAN DE SINGELCROSS 2014

ZONDER SPONSORING GEEN SINGELCROSS!!

HOOFD SPONSOR:

ADB_CMYK_wit_op_groen_600

HOOFDSPONSOR 2016

.

.

.

OVERIGE SPONSOREN:

logo indeketen

Layout 1 (Page 1)

7021-logo-apotheek_1000

LOGO blok en boeije

love-li-lingerie logo

logo bijzonder wonen kopie

logo 12cu-com-RGB-vector8020_Stehmann187 kopie

website/poster/sponsoring en alle overige singelcross en Kids’Cross-uitingen mogelijk gemaakt door

De-Bondt-Project-Regie-zww

logo_EWA_600

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.