STARTNUMMER AFHALEN

STARTNUMMER AFHALEN

STARTNUMMERS AFHALEN KAN VANAF WOENSDAG 27 JANUARI:
De startnummers, van de mensen die zich reeds in hebben geschreven, zullen vanaf woensdag 27 januari 2016 af te halen zijn bij Love-li Lingerie, Gamerschestraat 22, in Zaltbommel, gedurende de reguliere openingstijden.
Speciaal voor de Singelcross is het eerste gedeelte van de winkel ingericht als Love-Li Sport-onderkleding voor dames èn heren!!

ONLINE VOORINSCHRIJVING:
Men kan zich online inschrijven tot dinsdagmiddag, 26 januari 17uur! Jouw naam zal dan niet op je startnummer staan maar je hebt je nummer al wel vast. dat scheelt het in de rij staan aanstaande zondag!
Geen voorinschrijving en toch graag meedoen met de Singelcross? Dat kan. Er zijn nog een paar startbewijzen beschikbaar a €8 pp, dus wie het eerst komt… Deze zijn op zondag 31 januari in de Kindertuin van 9:30 tot 10:30uur te koop, dus vlak voor de Singelcross!
KIDSCROSS:
Let op!!! : Deelname aan de Kids’Cross kan alleen bij wijze van VOORINSCHRIJVING!!

ALLE startnummers hebben een tag op de achterzijde waarmee de tijd geregistreerd wordt.
Deze vind je terug via onze website:www.singelcross.nl
of de link
http:FullSizeRender//www.racetimereurope.nl/racetimer-uitslagen/zaltbommel-singelcross.

De winkel van Love-li Lingerie is ingericht voor de sporters met super sport-onderkleding voor heren en dames! Lekker voor deze koude dagen!! Volgens diverse ZDRunners: “Het RJ-ondershirt dat Love-Li verkoopt is een echte aanrader; eindelijk een shirt dat niet gaat stinken na veelvuldig dragen!”
Voor de dames: de juiste sport-beha is een ZEKER zo’n belangrijk onderdeel van je sportoutfit als je loopschoenen !! Dus laat je meteen even adviseren als je er toch bent.

PROFITEER NU want op vertoon van je Singelcross-startnummer krijg je €5 korting op thermowear en sportondergoed!!