FUN2RUN

Fun2Run looptrainingen voor mannen en vrouwen die het niveau hebben om 5 km te kunnen hardlopen; Attraction groep B. Het is de bedoeling dat ZDR Fun2Run deze lopers zodanig professioneel begeleidt in hun hardloopontwikkeling, dat de lopers met plezier en zo veel mogelijk blessurevrij kunnen hardlopen op een voor hun afgestemd niveau. Voor degenen die al wat verder zijn en graag trainen voor een wedstrijd is er de Ambition groep A op 2 verschillende dagen in de week.

De training wordt gegeven door de 4 gediplomeerde KNAU(atletiekunie)-trainers van de ZDR; Karen de Bondt, John van Rooij, Michel Schoon en Pieter Elias. 

Periode van de trainingen is 6 maanden;
van 1 september tot 1 maart en van 1 maart tot 1 september.

Duur van de training 75 minuten.
Elke opgestarte loopgroep zal uit maximaal 15 deelnemers bestaan zodat een persoonlijke begeleiding gewaarborgd blijft. D
e plaats van de training varieert per training en zal via de groeps-app op de dag zelf aan de lopers bekend gemaakt worden. 

MAANDAGAVOND
van 20:00 tot 21:15 uur vrije inlooptraining voor  IEDERE Fun2Runner

WOENSDAGMORGEN
van 09:00 tot 10:15 uur AMBITION groep A (gevorderd)

DONDERDAGAVOND
van 20:00 tot 21:15 uur ATTACTION groep B, basis 5 kilometer
van 20:00 tot 21:15 uur AMBITION    groep A (gevorderd)

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Klik hier en meld je nu aan voor de Fun2Run

Saskia en Esther zijn Fun2Runners van het eerste uur…

Bij Fun2Run ben je van harte welkom als je 5 km achter elkaar kan hardlopen, het tempo is niet belangrijk, wel dat je het kan volhouden.

Karen, John, Michel en Pieter zijn de 4 trainers in de verschillende groepen. En dat dan op 3 verschillende dagen; mogelijkheden genoeg om mee te doen.
De duur van de training is ongeveer 5 kwartier, stukje inlopen, losmaken van de spieren. Dan volgt de loopscholing, het meest essentiële van de training. Uitleg en ondersteuning vanuit de coaches. Zorg voor een hartslagmeter op je horloge want deze wordt met regelmaat gebruikt. De training is zeer divers zo ook de locatie. Na afloop natuurlijk de cooling down en daarna soms even bijkletsen bij de koffie of een biertje. Al met een al een leuke trainingsmogelijkheid op ieder niveau.
Dus wil je je verder ontwikkelen met hardlopen en ben je niet vies van een beetje gezelligheid meld je dan aan!

L E N T E 2018

IN DE UITERWAARDEN

NA STRANDTRAINING

SAMEN STERK !

LENTE 2017

ZOMER.. UITERWAARDEN-RUN

CORE STABILITY

DOOR HET PARK

ESTHER EN SASKIA

BAANTRAINING

logo hardloopgroep Fun2Run in Zaltbommel door K. de Bondt