ZDR WEER COMPLEET

ZDR WEER COMPLEET

Het jaar 2018 startte voor de ZDRunners goed; de ledenstop werd opgeheven en er meldden zich al snel nieuwe enthousiastelingen. Doorgaans zijn er op de training 15 tot 25 lopers. Om de kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen willen we het aantal actieve leden niet laten toenemen. Immers kwaliteit is voor ons belangrijker dan kwantiteit.
Als er op een avond, incidenteel,  veel meer lopers zijn dan wordt deze in de kern van de training gesplitst, vooralsnog moet daar de juiste trainingslocatie voor zijn, wat niet altijd even makkelijk te vinden is in Zaltbommel.

Als het ledenaantal te groot wordt, worden de loopgroepen ook groter. Gezien wij op openbare weg trainen is het vooral op de donkere winterdagen voor de trainers een hele opgaaf om in Zaltbommel een veilige en verlichte plek te vinden waar men gezamenlijk met plezier kan lopen. 

Per 1 maart is het ledenaantal weer gestegen tot 60, wat voor de Zaltbommel DutchRunners reden is om de ledenstop weer in het leven te roepen. Niet getreurd voor de hardlopers die nu juist het nobele besluit hebben genomen om zich aan te sluiten bij een hardloopgroep in Zaltbommel. Er is altijd nog plaats in de ZDR-Fun2Run loopgroep op woensdag ochtend of donderdagavond.

Lees meer over de Fun2Run, klik hier