ZONOVERGOTEN SINGELCROSS 2019

ZONOVERGOTEN SINGELCROSS 2019

Wat hebben wij enorm genoten van deze heerlijk zonnige 8e editie van de Singelcross en Kids’Cross. 500 Deelnemers op het parcours dat er mede dankzij de parkwerkers prachtig bij lag. Het startsein werd gegeven door een enthousiaste wethouder sport en cultuur Kees Zondag. De singelcross heeft een unieke en zeer bijzondere bijdrage van €1250 mogen leveren aan de carnavalsvereniging de Wallepikkers van wie afgelopen week alle praalwagens en karren voor de optocht in vlammen opgingen.Prins Maerten XVI (Harrie Kessel) en de voorzitter van de carnavalsvereniging Martijn Merks, kwamen deze persoonlijk in ontvangst nemen.

Wij, organisatie van de Singelcross en de Zaltbommel DutchRunners, bedanken onze sponsoren die de hele organisatie mogelijk maakten, wethouder Kees Zondag voor de startschoten en het uitdelen van de medailles aan de kids, alle lopers en loopsters, alle vrijwilligers, waaronder parcours-medewerkers en begeleiders, de opbouwers en afbrekers, de EHBO-ers, de fotografen Gijs van Tuijl en Eva, en vooral een grote pluim aan onze DJ Joost die het geheel onder muzikale begeleiding weer heerlijk aan elkaar kletsen, zonder iemand over te slaan 😉

Om 13:00uur lag de Kindertuin er weer schoon en zonnig bij, zodat wij dit evenement volgend jaar op 16 februari 2020 weer met liefde en sportiviteit mogen organiseren.

klik op je naam voor jouw video UITSLAGEN 2019

foto’s  via de website van Gijs van Tuijl 

foto’s Eva Choquet

en onze eigen social media van de Zaltbommel DutchRunners