Trainingen beginnen weer!

Vandaag, 12 mei 2020, beginnen we weer met onze gezamenlijke trainingen! Nu de regering vorige week een aantal versoepelingen heeft aangekondigd, is het weer toegestaan in groepsverband te sporten, mits we ons aan de richtlijnen houden. Dat betekent dat we een aantal aanpassingen moeten doen. Zo zal iedereen zich vooraf moeten aanmelden voor de training (via de Heja-app). Daarnaast wordt er direct vanaf de trainingslocatie gestart, dus niet meer verzameld op de Markt. We lopen niet gezamenlijk in, kom daarom lopend naar de trainingslocatie, dan ben je al een beetje warm als we aan de gezamenlijke warming up beginnen.

In de training houden we afstand. De trainingslocaties zullen dan ook zo worden gekozen dat we makkelijk de 1,5m tussenruimte kunnen handhaven.

Trainers en bestuur zijn natuurlijk blij dat we weer in groepsverband kunnen en mogen hardlopen. Maar: Houd afstand, blijf thuis als je klachten hebt!