Nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter

Op 29 januari j.l. sprak voorzitter Niels van den Berg via een videoboodschap aan alle leden de volgende woorden uit:

Lieve hardloopvrienden,

Ieder jaar in januari blikken we even terug op het afgelopen jaar en heffen we samen het glas op het nieuwe jaar. Helaas is dat dit jaar fysiek niet mogelijk. 
Net zoals een Singelcross, een Midzomernacht Halve Marathon, alle verschillende evenementen door het land heen, maar ook onze gezamenlijke trainingen. 
Een jaar van heel veel verliezers. Mensen die hun dierbare verloren, die hun baan verloren, die hun inkomen zagen verdampen. De eenzaamheid neemt toe, mensen raken gefrustreerd en snakken weer naar een normaal leven.
Ondanks alle negativiteit, geeft het ook mooie dingen. Het wordt eens te meer duidelijk wat er echt belangrijk is. Het echte geluk zit hem in de kleine dingen en voor mij persoonlijk komt er 1 woord bovendrijven en dat is SAMEN.
Samen met vrienden
Samen met familie
Samen genieten
Samen leven
Samen feesten
Samen eten en drinken
En vooral samen lopen
Want wat mis ik het echte samen zijn. Ik hoop van harte dat we heel snel weer mooie dingen samen kunnen doen. Want dat is tenslotte ook een van de redenen waarom we lid zijn van de ZDR.
En als ZDR hebben we ondanks alles toch weer veel kunnen doen afgelopen jaar.
 Als een van de weinige evenementen, ging de Singelcross gewoon door. Voor vele was dit het eerste en het laatste evenement van het jaar! Een winderige editie, maar met een mooie opkomst! Van de opbrengst hebben we 500,- kunnen schenken aan de Zeeverkenners
De Midzomernacht Halve Marathon ging door als virtuele solo run, maar dat weerhield de deelnemers niet om extra gas te geven.
De virtuele winnaars waren op de halve marathon:
Gerard van Hezik  in 1;26;38
Marjoleine Menheere in 1;32;13
En op de 10km:
Erwin van der Schoot in 39:52
Hilde szabo- van Der Velde in 58:17
Al deze winnaars mogen de komende editie gratis deelnemen. 

Er zijn een aantal mensen die we graag extra willen bedanken voor hun inzet dit jaar.
Om te beginnen onze oud trainers. John en Michel. Jaren lang hebben jullie met heel veel passie en enthousiasme de trainingen verzorgd. Dank daarvoor! Een officieel afscheid gaat er nog komen.
De huidige trainers: Ewout en Chris, die zelfs nu we niet samen kunnen trainen, iedere week weer een nieuwe training presenteren. Super fijn en ontzettend bedankt.
De Singelcross organisatie: Arianne, Titia, Antoinette de wit, Wendy, Ewout, Frank Haze, Ruud Schaaij, Martin Teeuwen
De activiteiten commissie: Inge, Agnes, Brigitte, Frank Haze en Frank van De Hurk. Zij hebben er voor gezorgd dat de Trail Runs georganiseerd worden en daarnaast het leuke eindejaars cadeau.
De sponsorcommissie: Ruud, Ewout, Frank Haze, Martin Teeuwen en Inge. Ongelooflijk dat jullie het in Corona tijd voor elkaar gekregen hebben om 11 sponsoren te vinden die ons in nieuwe kleding willen steken! 
Helaas heeft Corona ook gezorgd voor een behoorlijke vertraging in de productie van de kleding, echter het goede nieuws is, dat Craft heeft aangegeven dat deze week de kleding verstuurd gaat worden. Hopelijk kunnen we het heeft nu snel gaan uitreiken! 

Als laatste wil ik onze sponsoren bedanken:
Biesheuvel en Spronk Hypotheken en Verzekeringen
Bijzonder Wonen Makelaardij
Brands Financieel Adviesbureau
Carprof Valentijn
Den Otter Assurantiekantoor
EatSmileRelax
Paul Meijering
Sport2000 Stehmann
Teeuwen tuin bos en park techniek 
Trone Seating
Wea accountants


Dank jullie wel allemaal en hopelijk tot heel snel!